اکوفایل

اکوفایل

اکوفایل

اکوفایل

کلمات کلیدی

پاورپوینت آشنایی با آنالیز کلاستر

پاورپوینت تحلیل طراحی باغ‌ موزه گیاهان دارویی کرج.

منابع انسانی و روابط کار تألیف دکتر ناصر میرسپاسی)

پاورپوینت بررسی مقدمه ای بر داده کاوی و اکتشاف دانش.

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق احساس شادکامی و خوشبختی در زندگی .

دانلود 4 تا از بهترین جزوه های PDF آموزش برنامه نویسی پایتون

دانلود پاورپوینت آشنایی با سیستان و بلوچستان .

پاورپوینت تحلیل و بررسی تیپ های شخصیتی.

پک کامل آزمون های جذب و استخدام شامل تست های SCL90 و ایزنک .

پاورپوینت آنالیز سایت در مشهد .

(آشنائی با طراحی و اجرای نقشه های برق مسکونی)

اختلالات تغذیه ای به صورت راهنما محور بر اساس CBT-E

بررسی دروغ در دین‏دارى .

روشهاى آموزش انفرادى (individual instruction) .

مبانی نظری بی ثباتی ازدواج یا احتمال وقوع طلاق .

پاورپوینت اهداف بازرگانی و سازمان بازاریابی در مدیریت بازاریابی.

پیداکردن دامنه با دامین اتوریتی بالا بدون نرم افزار

پروژه کارآفرینی تأسیس آموزشگاه آشپزی

دانلود پاورپوینت پرداخت های غیر رسمی سلامت

پرسشنامه ابراز وجود (گمبریل و ریچی

1975).

انزوا - عزلت و تنهایی در دیوان شهریار.

پاورپوینت ذخیره سازی حرارتی در آبگرمکن و نیروگاه خورشیدی.

سوالات پایانترم درایو

اجاره ‌نامه A3 مطابق با استاندارد سازمان ثبت اسناد و املاک .

آنالیز تابعی چارلز شوارتز .

پاورپوینت نظریه زیستی شخصیت رابرت کلونینجر.

پاورپوینت نظریه شرطی سازی کلاسیک

مبانی نظری مسئولیت های اجتماعی اخلاق شرکتی و فرصت های رشد

دانلود پاورپوینت ارتباط در مانی

۹ مطلب در آبان ۱۳۹۹ ثبت شده است

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق احساس شادکامی و خوشبختی در زندگی

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق احساس شادکامی و خوشبختی در زندگی

دانلود دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق احساس شادکامی و خوشبختی در زندگی

احساس شادکامی و خوشبختی در زندگی
عوامل موثر در شادکامی
احساس شادکامی و خوشبختی در زندگی
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل docx
حجم فایل 125 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 58

شادکامی:

 

     شادکامی» از مهم‌ترین نیازهای روانی بشر است که تأثیر عمده‌ای بر شکل‌گیری شخصیت و سلامت روان دارد و همة انسان‌ها شادکامی را خود و برای افراد مورد علاقه‌شان می‌خواهند. از عهد باستان تا کنون به احساسات مثبت انسان از جمله شادکامی توجه شده است. افلاطون در کتاب جمهوری به سه عنصر در وجود انسان اشاره می‌کند که عبارتند از: قوة عقل یا استدلال، احساسات و امیال. وی شادکامی را حالتی از انسان می‌داند که بین این سه عنصر، تعادل و هماهنگی وجود داشته باشد. ارسطو معتقد است دست‌کم سه نوع شادمانی وجود دارد؛ در پایین‌ترین سطح، شادی را همان لذّت می‌داند؛ در سطح بالاتر شادی همان موفقیت و کامیابی است و نوع سوم شادی از نظر ارسطو، شادی ناشی از معنویت است. وی معتقد است شادکامی حقیقی از ارضای امیال حاصل نمی‌شود، بلکه از انجام چیزی که از لحاظ اخلاقی ارزش انجام دادن دارد، یعنی از تجلّی فضیلت حاصل می‌شود. به اعتقاد جرمی بنتام شادکامی غیر قابل تشخیص از لذّت‌های جسمانی بوده، عبارت است از فعالیت‌هایی که افزایش آنها موجب لذّت و کاهش درد و ناراحتی‌ها می‌شود. فارابی معتقد است سعادت دنیوی و اخروی انسان با تحقق چهار نوع فضیلت به دست می‌آید که عبارتند از: فضیلت‌های نظری، فضیلت‌های فکری، فضیلت‌های اخلاقی و صناعات عملی. وی راه رسیدن به سعادت را داشتن ملکات اخلاقی دانسته، و خلق نیکو را اعتدال یا حد وسط افراط و تفریط می‏داند (امانیان، 1388).

 

      برخی از پژوهش‌گران، شادکامی را حالت روانی مثبتی می‌دانند که با سطح بالای رضامندی کلی از زندگی، عاطفه مثبت و سطح پایین عاطفه منفی مشخص می‌شود. سلیگمن، رشید و پارک، مفهوم شادکامی را در سه مؤلفه جای داده است: الف) هیجان‌های مثبت (زندگی بانشاط)؛ ب) تعهد (زندگی درگیرانه یا زندگی خوب؛ ج) معناداری (زندگی با معنا). سلیگمن معتقد است بر اساس پژوهش‌های چند سال اخیر، ثابت شده است شادکامی عامل پدیدآورندة منافعی به مراتب بیشتر از صِرف احساس خوبی داشتن است؛ افراد شادکام، سالم‌تر و بسیار موفق‌ترند و درگیری و تعهد اجتماعی بیشتری دارند (آذربایجانی و علی محمدی، 1388).

 

 

 

2-2-1 حساس شادکامی و خوشبختی در زندگی:

 

      هیچ چیز مثل زندگی مثبت‌نگرانه نمی‌تواند احساس شادکامی و خوشبختی را در انسان بوجود بیاورد. انسان هایی که احساس خوشبختی می‌کنند افرادی هستند که کمتر با افکار و مسائل منفی سروکار دارند و اجازه نمی‌دهند بیش از مقدار لازم و طبیعی با مسائل منفی درگیر شوند. با نیمه پر لیوان زندگی می‌کنند و اتفاقات را از جانب مثبت ارزیابی می‌کنند. افکار روزانه آنها حول و حوش مسائل خوب دور می‌زند و با دیدگاهی مثبت کارها و امور زندگی خود را دنبال می‌کنند. آنها کمتر از نمی‌شود، نمی‌توان و ... استفاده می‌کنند. مثبت‌بینی نیروی انسان و اراده او را در جهت رسیدن به اهداف و خواسته‌هایش تامین می‌کند (امانیان، 1388).

 

 

 

  2-2-2 معنویات نقش مهمی در شادکامی دارند.

 

       امور معنوی و پیوندهای قلبی انسان با آنها بسیار موثر هستند. این پیوند ها علاوه بر کمک به انسان در جهت داشتن نگرشی مثبت به زندگی به او کمک می‌کنند در شرایط سخت و منفی و آزار دهنده نیز تسلط بیشتری روی مسائل داشته باشند. انسان بدون معنویات و ارتباطش با این منابع بی‌تکیه‌گاه است ( آهی، 1387).

 

 2-2-3 مذهب و شادکامی:

 

     مذهب آثار مثبتی بر سلامت ذهنی خصوصا بر سلامت وجودی دارد اما بر شادکامی کلی بهداشت جسم و روان نیز تاثیر دارد فعالیت های مذهبی هیجانات مثبت و قوی ایجاد می کند مناسب و مناسک مذهبی نیز احساسات جامعه پسند تولید می کند و با حضور دیگران احساس وحدت ایجاد می شود(انارکی و همکاران ، 1382).

 

از آنجا که فرد با ایمان دارای ارتباطات و اعتقادات معنوی است کمتر احساس رها شدگی پوچی وتنهایی می کند .مایرز (2000)معتقد است ایمان مذهبی تاثیر زیادی بر میزان شادمانی دارد. ایمان مورد نظر مایرز ایمانی است که حمایت اجتماعی هدفمندی احساس پذیرفته شدن و امیدواری را برای فرد به ارمغان می آورد(میر شاه جعفری ، 1382).

 

سه راه عمده که از طریق آن مذهب می تواند موجب ارتقای سلامت و شادکامی شود عبارتند از :

 

- رابطه با خدا:"پولنر (1989)دریافت که گزارش نزدیکی با خداوند همبستگی معادل 40/0با شادمانی و رضایت از زندگی دارد. پولما و پندلتون (1991)دریافتند که تجربه اوج و تجربه بهترین پیش بینی کننده های سلامتی و خصوصا سلامت وجودی هستند تاثیر مذهبی بودن بر سلامت ذهنی برای سیاه پوستان امریکایی بیشتر از سفید پوستان گزارش شده است (انارکی وهمکاران ، 1382).

 

- تاثیر در مکان های مذهبی (مساجد کلیساو....) و یتر وهمکاران (1985)در فرا تحلیلی مربوط به 56 زمینه یابی در آمریکا دریافتند که حضوردر کلیسا قویترین رابطه را با شادی و سلامتی داشته است. این تاثیر برای سالخوردگان در بالاترین حد بوده است (انارکی و همکاران ، 1382).

 

- باورها:سومین راهی که از طریق آن مذهب ممکن است سلامتی را متاثر سازد از طریق باورها است الیسون (1991)دریافت که داشتن باورهای استوار که گاهی قطعیت وجودی نامیده می شود با رضایت از زندگی مستقل از حضور در مکان های مذهبی و دعاهای خصوصی همبستکی دارد (الیسون ، 1991).

 

قطعیت باورها نافذ است وموجب سلامت وجودی می شود اعتقاد به زندگی پس از مرگ نیز مفید است بخصوص در مورد کسانی که سالخورده و بیمارند و در معرض خطر جنگ قرار دارند.

 

از نظر گریلی (1975)فعالیت های مذهبی دارای کارکردهایی هستند که نهایتا موجب افزایش شادمانی فردی می گردد (میر شاه جعفری ،1382)

 

هلیز وآرچل (1998)در بیان این کارکردها به مواردی از جمله احساس اتصال با معبودی بسیار قدرتمند و مقدس ، عشق ،برابری  واحساس در جمع بودن اشاره می کنند. همچنین در مذاهب به این ایماژها و عناصر یاد شده موجب فزایش شادمانی آنها می گردد . در زمینه تأثیر ایمان و فعالیتهای مذهبی بر میزان شادمانی افراد تحقیقات متعددی شده است (انارکی و همکاران،1382).

 

های (1982) در تحقیق خود گزارش کرده است که 61 درصد کسانیکه در مراسم مذهبی شرکت می کنند احساس آرامش و شادمانی می کنند (انارکی و همکاران ،1382).

 

در پژوهش دیگری که توسط هالمان ودمور (1987)انجام شد، این نتیجه به دست آمده که فعالیت های مذهبی از جمله حضور در کلیسا بر شادمانی افراد می افزاید. آنها در توجیه علت این امر به حمایت اجتماعی که حاصل شرکت در فعالیت های دسته جمعی است اشاره می کند (امانیان، 1388).

 

 کالدور (1994) معتقد است که افراد مذهبینزدیکترین دوستان خدود را از میان افراد مذهبی انتخاب می کنند و علاوه بر داشتن احساس نزدیکی به خداوند ، نسبت به مردم دید مثبتی دارند که همه عوامل بر شادمانی آنها می افزاید (انارکی و همکاران ،1382).

 

2-2-4  عوامل موثر در شادکامی

 

     یافته ها نشان می دهد که مردم شادمان خودشان آن را فراهم کرده اند و شادکامی امری تصادفی و یا ژنتیک و یا غیر انتخابی نیست. شاید به نظر برسد مردم شاد بهترین چیزها را در زندگی دارند ولی حقیقت این است که انها از آنچه دارند بیشترین بهره و لذت را می برند. مطالعه روی افراد شاد و دانستن اصول و روش زندگی آنها، به دیگران کمک می کند که با پیروی از آن اصول به زندگی شادمانه تری دست یابند.(اکبر زاده،1383).

 

2-2-5 شادکامی در پژوهش ها:

 

      یکی از پرسش‌های اساسی دربارة شادکامی این است که آیا شادکامی حالتی است که به رویدادها و موقعیت‌های زندگی مربوط می‌شود یا به شخصیت فرد ارتباط دارد و یا اینکه نتیجة تعامل میان این دو است؟ بیشتر بررسی‌ها نشان می‌دهند که شادکامی یک ویژگی شخصیتی است. بررسی‌های شخصیتی در مورد شادکامی نشان می‌دهد که افراد شاد و ناشاد، نیمرخ‌های شخصیتی متمایز دارند. در فرهنگ‌های غربی، افراد شاد برون‌گرا و خوش‌بین هستند و از عزت نفس بالا و کنترل درونی برخوردارند. در مقابل، افراد ناشاد به سطوح بالایی از روان‌رنجوری گرایش دارند. همبستگی برون‌گرایی با شادکامی یا عاطفی بودن مثبت حدود 70/0 است اما همبستگی روان‌رنجورگرایی با عاطفی بودن منفی بیش از 9/0 است. ‌در پژوهشی که توسط مرادی، جعفری و عابدی در مورد «شادمانی و شخصیت» انجام شد، به ارتباط معنادار شادکامی با ابعاد شناختی، اجتماعی، هیجانی و جسمانی شخصیت اشاره شده است. در این پ‍‍ژوهش، کنترل درونی، خوش‌بینی و تفکر مثبت، هدف‌مندی، خلاقیت، ثبات هیجانی، عزت نفس، خودکارآمدی، برون‌گرایی، نوع‌دوستی، توافق اجتماعی، وظیفه‌شناسی، روابط مثبت با دیگران و سلامت سیستم ایمنی بدن به مثابه مؤلفه‌های شخصیتی مؤثر در شادکامی یاد شده است. این پژوهش‌گران بر این باورند که بین شادکامی و مؤلفه‌های یاد شده، رابطة علّی و دوسویه برقرار است. برخی از پژوهش‌گران نیز شادکامی را متغیری شخصیتی می‌دانند که پایه‌ای زیست‌شناختی دارد. هیجان مثبت، رضایت از زندگی، نبود هیجان‌های منفی، روابط مثبت با دیگران، هدف‌مند بودن زندگی، رشد شخصیتی، دوست داشتن دیگران و طبیعت نیز شروط لازم برای رسیدن به شادکامی هستند. لوبومیرسکی و همکاران الگوی یکپارچه‌ای از شادکامی ارائه و عوامل شادکامی را از سه جنبه بررسی کرده‌اند: عوامل ژنتیکی (نقطه تنظیم)، شرایط محیطی و صفات شخصیتی (فعالیت‌ ارادی). بر اساس این پژوهش، عوامل ژنتیکی 50% ، صفات شخصیتی 40% و عوامل محیطی 10% واریانس شادکامی را پیش‌بینی می‌کنند. لوبومیرسکی و همکاران معتقدند عوامل ژنتیکی، در طول زمان ثابت و پایدار، و در برابر نفوذ و کنترل مقاومند و تغییر در صفات شخصیتی به مراتب بیشتر از عوامل محیطی ظرفیت شادکامی را افزایش می‌دهد. به نظر می‌رسد، گسترده‌ترین پژوهش‌ در زمینة شادکامی روان‌شناختی را آرگیل (2001) انجام داده است. وی حاصل پژوهش‌هایش را در کتابی با عنوان روان‌شناسی شادی گزارش کرده است ( آذربایجانی و علی محمدی، 1388).

 

 به طور کلی، افراد با حالت خوشی و ناخوشی به زندگی خود رنگ می دهند. فردی که از شادکامی بیشتری برخوردار است، آرامش و احساس امنیت بیشتر، تصمیم گیری راحت تر، میزان کار مطلوب و، مشارکت بیشتر، زندگی سالم و پر انرژی و در نهایت زندگی رضایتمندانه ای دارد (پریسمن و کوهن[1]، 2005).

 

2-2-6 چهار رویکرد کلی مربوط به شادکامی:

 

      برخی مطالعات به بررسی مفهوم شادکامی پرداخته‌اند و اینکه آیا شادکامی یک صفت و ویژگی ذاتی و وراثتی است یا نه؛

 

در برخی از این ‌پژوهش‌ها که شاید بیشترین سهم از مطالعات شادکامی را به خود اختصاص داده باشد، بررسی همبستگی و رابطة عوامل مختلف شخصیتی، فرهنگی، اجتماعی و جمعیت‌شناختی با شادکامی مورد اهتمام بوده است؛ در تعدادی از این بررسی‌ها سنجش میزان شادکامی افراد و تهیة ابزارهایی برای این منظور مورد توجه بوده است؛ در بعضی پژوهش‌ها که در سال‌های اخیر بیشتر شده، بررسی عوامل مؤثر بر شادکامی و شیوه‌های افزایش شادکامی کانون توجه بوده است (قادری بافی، 1381).

 

 

 

2-2-7 مهمترین اصول شادکامی

 

    1- موفقیت در  روابط زوجی و خانوادگی خود هستند. و  زندگی خانوادگی و زوجی برای آنها اولویت اول است. مطاله موسسه گالوپ نشان می دهد هیچ چیز به اندازه زندگی خانوادگی در شادکامی نقش ندارد. این بررسی نشان می دهد اگر چه عواملی مانند موفقیت، خوش شانسی، شهرت، ثروت، آسایش و خیلی چیزهای دیگر برای بشر لذت بخش است ولی مهمترین عامل شادکامی زندگی خانوادگی است. البته در این مورد دو نکته مطرح است الف اصل رابطه ب) کیفیت رابطه: بررسی ها نشان می دهد افراد متاهل شادتر از مجردها، مطلقه ها و یا بیوه ها هستند. در بین خانواده ها، شادکامترین زوج هایی، کسانی هستند که فرزندان آنها بعد از رشد و کمال خانه را ترک گفته اند و ناشادترین افراد جامعه مادران ازدواج نکرده و والدین تک سرپرست هستند. البته تاهل یا رابطه زوجی به تنهایی منبع شادمانی نیست بلکه وجود رابطه رضایتمند جرء لازم شادکامی است. اگر چه زوج بودن حتی اگر در همه جهات خوب نباشد بهتر از نداشتن رابطه است. در هرحال به نظر می رسد آن چه زندگی زوجی را شادمانه می کند وجود گرمی، صمیمیت حمایت، یاری و همراهی است. در رابطه خانوادگی داشتن فرزند اگر چه در شادکامی نقش دارد ولی مساوی با شادمانی نیست و بسیار از زوجهای بدون فرزند هم زندگی شادمانه ای دارند. رابطه جنسی سالم نیز یکی از کلیدهای شادکامی است ولی تعداد دفعات آن ربطی به شادکامی ندارد.

 

2-بعد از ازدواج مهمترین عامل شادکامی “کار” است. کار به خودی خود می تواند حس مفید بودن و مولد بودن در انسان ایجاد کند. البته کار در شان و علاقه فرد، بیشترین تاثیر راد دارد. کار به انسان این امکان را می دهد که خود را جزئی ازجامعه ببیند و از نظر برخی روانشناسان کار خود علاج بخش برخی از بیماری ها و ناراحتی های روانی است. کار وسیله ای است برای بروز استعدادها و دستیابی به خود شکوفایی و نیز در آمد ناشی از کار، برآورده کننده نیازها اساسی انسان و دستیابی با ابزارها دیگر شادمانی است. اگر چه نوع کار در میزان شادکامی نقش دارد ولی در هر صورت هر نوع کاری بهتر از بی کاری و احساس بیهودگی است.

 

3- درگیری فعال با زندگی: افراد شاد اغلب اوقات مشغول کار، مردم، خانواده، و فعالیت های گوناگون هستند. آنها انسان هایی جستجو گر بوده و زندگی را با قدرت به پیش می برند، به مشکلات حمله می کنند و در آنها غوطه می خورند و زندگی را از درون مشکلات می سازند. مردم شاد بیشتر از زندگی دریافت می کنند چرا که بیشتر به آن می پردازند.

 

4- مثبت اندیشی: خوش بینی یا مثبت اندیشی یکی از مهمترین عوامل شادکامی است چناچه می توان آن را حلقه وصل دیگر عوامل به شادکامی دانست. این بدان معنی است که اگر فردی همه ملزومات شادکامی مانند ازدواج خوب، شغل مناسب، درآمد کافی، و دوستانی داشته باشد ولی نگرش اونسبت به زندگی منفی باشد از امکانات خود لذت نمی برد و به ممکن است که امکانات خود را از دست بدهد.

 

 


 

[1]  Pressman & Cohen

دانلود دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق احساس شادکامی و خوشبختی در زندگی

  • رضا مصطوفی

دانلود 4 تا از بهترین جزوه های PDF آموزش برنامه نویسی پایتون .

رضا مصطوفی | چهارشنبه, ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۱۲ ق.ظ
دانلود 4 تا از بهترین جزوه های PDF آموزش برنامه نویسی پایتون

مجموعه ۴ تایی بی نقص و کامل برای یادگیری سریع برنامه نویسی پایتون گلچین شده و این مجموعه کامل برای شروع از صفر و برای همه سطوح مناسب می باشد

دانلود دانلود 4 تا از بهترین جزوه های PDF آموزش برنامه نویسی پایتون

آموزش پایتون
 آموزش پایتون pdf
 برنامه نویسی پایتون
 بهترین کتاب آموزش پایتون
دسته بندی برنامه نویسی
فرمت فایل pdf
حجم فایل 21957 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 843

برنامه نویسی پایتون

 

مجموعه ۴ تایی بصورت فایل pdf بی نقص و کامل برای یادگیری سریع برنامه نویسی پایتون گلچین شده و این مجموعه کامل برای شروع از صفر و همچنین برای همه سطوح مناسب می باشد.

 

فایل pdf اول :

فهرست :

  • مقدمات پایتون
  • ساختار های معمول پایتون
  • انواع داده
  • آنچه باید بدانید
  • ماژول ها و نکات مربوط به آنها
  • شی گرائی در پایتون

 

 

 

  • فرمت فایل : pdf
  • حجم فایل : ۴٫۶ مگابایت
  • تعداد صفحات : ۱۲۷ صفحه
  • زبان : فارسی

 


 

فایل pdf دوم :

 

فهرست :

 

  • فصل اول: آشنایی با زبان پایتون
  • فصل دوم: ساختار تصمیم و تکرار
  • فصل سوم: توابع
  • فصل چهارم: آرایه ها و بسته NUMPY
  • فصل پنجم: رشته ها
  • فصل ششم: لیست ها، چندتایی ها، دیکشنری ها و مجموعه ها
  • فصل هفتم: کلاس ها و وراثت
  • فصل هشتم: فایلها
  • پیوست: مسائل تکمیلی
  • منابع

 

 

 

  • فرمت فایل : pdf
  • حجم فایل : ۲٫۳ مگابایت
  • تعداد صفحات : ۱۲۸ صفحه
  • زبان : فارسی

فایل pdf سوم :

فهرست :

فهرست
تاریخچه ی پایتون ......................................................................................................................................... ۱۱
ویژگی ها و امکانات Python ......................................................................................................................... 11
نصب محیط محلی برنامه نویسی ....................................................................................................................... ۱۳
دریافت Python .......................................................................................................................................... 14
نصب python ............................................................................................................................................ 14
تنظیم مسیر .................................................................................................................................................. ۱۵
تنظیم مسیر در محیط Unix/Linux .................................................................................................................. 16
تنظیم مسیردر سیستم عامل ویندوز .................................................................................................................... ۱۶
متغیرهای محیطی پایتون ) environment variable ) ......................................................................................... 17
راه اندازی پایتون .......................................................................................................................................... ۱۷
اولین برنامه ی پایتون .................................................................................................................................... ۲۰
برنامه نویسی با فراخوانی مفسر ....................................................................................................................... ۲۰
فراخوانی مفسر با یک اسکریپت به عنوان پارامتر ................................................................................................ ۲۰
شناسه ها در پایتون ........................................................................................................................................ ۲۱
کلمات رزرو شده .......................................................................................................................................... ۲۲
خطوط فاصله و تورفتگی ................................................................................................................................ ۲۲
دستورهای چندخطی ....................................................................................................................................... ۲۴
علامت نقل و قول یا کوتیشن در پایتون ............................................................................................................... ۲۴
Comment )توضیحات( در پایتون .................................................................................................................. ۲۴
استفاده از خطوط تهی .................................................................................................................................... ۲۵
منتظر کاربر بودن ......................................................................................................................................... ۲۵
چندین دستور در یک خط ................................................................................................................................ ۲۶
suite یا مجموعه دستورات در پایتون ................................................................................................................ ۲۶
آرگومان های خط فرمان ) command-line arguments ) ................................................................................... 26
تخصیص مقادیر به متغیرها ............................................................................................................................. ۲۷
چندین تخصیص به صورت یکجا ...................................................................................................................... ۲۸
نوع داده های رایج ........................................................................................................................................ ۲۸
اعداد یا نوع عددی در پایتون ........................................................................................................................... ۲۹
رشته ها در پایتون ......................................................................................................................................... ۳۰
نوع داده ای List در پایتون

و ...

 

  • فرمت فایل : pdf
  • حجم فایل : ۴٫۱ مگابایت
  • تعداد صفحات : ۲۵۴ صفحه
  • زبان : فارسی

.


فایل pdf چهارم :

فهرست :

  • روش برنامه نویسی
  • متغیر ها ، عبارات و دستور ها
  • توابع
  • شرطی ها و بازگشت
  • توابع نتیجه دار
  • تکرار
  • رشته ها
  • لیست ها
  • چند تایی ها
  • دیکشنری ها
  • فایل ها و اعتراض ها
  • کلاس و اشیاء
  • کلاس ها و توابع
  • کلاس ها و متد ها
  • مجموعه های اشیاء
  • وراثت
  • لیست های پیوندی
  • پشته ها
  • صف ها
  • در خت ها
  • محیط های برنامه نویسی پایتون
  • خطا های برنامه نویسی
  • فهرست منابع

 

 

 

  • فرمت فایل : pdf
  • حجم فایل : ۱۳٫۱ مگابایت
  • تعداد صفحات : ۳۳۴ صفحه
  • زبان : فارسی

دانلود دانلود 4 تا از بهترین جزوه های PDF آموزش برنامه نویسی پایتون

  • رضا مصطوفی

دانلود پاورپوینت آشنایی با سیستان و بلوچستان .

رضا مصطوفی | دوشنبه, ۲۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۱۳ ق.ظ
دانلود پاورپوینت آشنایی با سیستان و بلوچستان

سیستان بلوچستان سیستان و بلوچستان رود هیرمند دریاچه هامون کوه بزمان کوه تفتان سراوان ایرانشهر زاهدان چابهار

دانلود دانلود پاورپوینت آشنایی با سیستان و بلوچستان

سیستان
بلوچستان
سیستان و بلوچستان
رود هیرمند
دریاچه هامون
کوه بزمان
کوه تفتان
سراوان
ایرانشهر
زاهدان
چابهار
دسته بندی جغرافیا
فرمت فایل ppt
حجم فایل 6117 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 59

فهرست مطالب

 

مقدمه

معرفی استان

جغرافیای استان

شهرهای مهم استان

رودخانه ها و دریاچه ها

آب و هوا

ارتفاعات مهم استان

غذاهای محلی

کشاورزی و دام پروری

شرایط اقتصادی

دانشگاههای مهم سیستان و بلوچستان

منابع غنی سیستان و بلوچستان

منابع

 

 

مقدمه

سیستان و بلوچستان یکی از بخش‌های قدیمی و تاریخی ایران و دارای دیدنی‌ها و امکان تاریخی بسیاری است که کمتر مورد توجه واقع

شده‌اند، اما مکان پنهانی است که می تواند در اذهان هر گردشگری زیبایی را ترسیم کند.

جلوه های زیبا و دیدنی سیستان و بلوچستان  از دریای عمان تا دریاچه هامون در فصول مختلف، تنوع دل انگیز ی را به همراه دارد.

قلعه های خاکی اما مستحکم ، طبیعت سبز با قامت سر به فلک کشیده درختان خرما  و همچنین  تماشای بام سیستان و بلوچستان از

بلندای تفتان می تواند لحظات خاطر انگیزی را برای مسافران و گردشگران به همراه داشته باشد.

 

معرفی استان 

استان سیستان و بلوچستان استانی در جنوب شرقی ایران است که دارای جمعیتی برابر با ۲٬۷۷۵٬۰۱۴ نفر می‌باشد؛ و پس از استان

کرمان به عنوان دومین استان پهناور کشور محسوب می‌گردد. این استان بیشتر آب و هوای گرم و خشک دارد اما در عین حال از تنوع

آب و هوایی و اقلیمی ویژه‌ای برخوردار است و مناطق کوهستانی، جنگلی و باتلاقی نیز در این استان پهناور به چشم می‌خورد.

زاهدان مرکز این استان از طریق راه‌آهن با میرجاوه و پاکستان ارتباط دارد و از سوی کرمان هم به راه‌آهن سراسری ایران متصل است.

استان سیستان و بلوچستان با داشتن موقعیت راهبردی بازرگانی و ترانزیتی و دارا بودن کشاورزی و باغبانی (به ویژه میوه‌های استوایی

و گرمسیری) و همچنین جاذبه‌های فراوان تاریخی و طبیعی و نیز صنعت در حال رشد از توانایی و ظرفیت فوق‌العاده‌ای برای توسعه و

آبادانی برخوردار است.

 

و.......

 

فایل پاورپوینت 59 اسلاید

دانلود دانلود پاورپوینت آشنایی با سیستان و بلوچستان

  • رضا مصطوفی

پاورپوینت تحلیل و بررسی تیپ های شخصیتی.

رضا مصطوفی | شنبه, ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۴۰ ق.ظ

پاورپوینت تحلیل و بررسی تیپ های شخصیتی
 

پاورپوینت تحلیل و بررسی تیپ های شخصیتی دارای 223 اسلاید با ظاهری زیبا ، متفاوت ، مفید، مختصر و قابل ویرایش می باشد.


مشخصات فایل
 

تعداد صفحات 223
حجم 2966 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی ppt
دسته بندی روان شناسی


توضیحات کامل
 

راهنما کاربردی آشنایی با برخی از اختلال های روانی شایع در خانواده ها به زبان ساده برای همه


این پاور شامل گنجینه ای از اطلاعات و مطالب با ارزش روانشناسی و مشاوره، آشنایی با برخی از تیپ های شخصیتی و این که شما و دیگران چه نوع تیپ شخصیتی دارید؟

آشنایی با برخی از تیپ های شخصیتی
تحلیل و بررسی اختلال شخصیت پارانوئید
تحلیل و بررسی شخصیت منزوی
تحلیل و بررسی شخصیت نمایشی
تحلیل و بررسی شخصیت ازخودراضی (خودشیفته)
تحلیل و بررسی شخصیت از خودگذشته
تحلیل و بررسی شخصیت وظیفه شناس
تحلیل و بررسی شخصیت با اعتماد به نفس

فهرست مطالب : 
با شخصیت خود و دیگران بیشتر آشنا شویم
آیا شما شخصیت بدبینانه دارید؟
تعریف اختلال شخصیت پارانوئید
ویژگی های رفتاری افرادی که اختلال شخصیت پارانوئید دارند
اختلال شخصیت پارانوئید چیست؟
تشخیص اختلال شخصیت پارانوئید
علائم اختلال شخصیت پارانوئید
عوارض اختلال شخصیت پارانوئید
دلایل اختلال شخصیت پارانوئید
درمان اختلال شخصیت پارانوئید
پیش آگهی اختلال شخصیت پارانوئید
خصوصیات بالینی افرادی که اختلال شخصیت پارانوئید یا بدبینانه دارند
شرح حال یک فرد مبتلا به اختلال شخصیت پارانوئید
زمینه و رابطه اختلال شخصیت پارانوئید با سایر بیماری ها
روش های تشخیصی اختلال شخصیت پارانوئید
روش های درمان اختلال شخصیت پارانوئید

آیا شما شخصیت منزوی دارید؟ 
روابط بین فردی افرادی که شخصیت منزوی دارند
استرس و شخصیت منزوی
همسر مناسب شخصیت منزوی
مشاغل مناسب برای شخصیت های منزوی
ویژگی های اصلی شخصیت منزوی
ویژگی های افراد منزوی را بشناسید
دوری از روابط اجتماعی
همیشه مضطرب و نگران
اعتماد به نفس پایین
عدم بروز احساسات
ترس از تمسخر
نادیده گرفتن حقوق
علت انزوا گزینی چیست؟
مشکلات خانوادگی
شیوه تربیتی مستبدانه
عدم اعتماد‌به‌نفس
تست روانشناسی
نحوه امتیاز دهی
اگر امتیاز شما از. تا ۴۰ باشد
اگر امتیاز شما از ۴۵ تا ۱۰۵ باشد
اگر امتیاز شما از ۱۰۵ تا ۱۷۵ باشد
اگر امتیاز شما از ۱۷۵ تا۳۳۵ باشد

آیا شما شخصیت نمایشی دارید؟
هفت ویژگی شخصیت نمایشی
خصوصیات عملکرد شخصیت نمایشی  
همسر مناسب شخصیت نمایشی
 مشاغل مناسب شخصیت های نمایشی
والدین نمایشی
 چند توصیه برای زندگی با نمایشی ها
 اختلال شخصیت نمایشی در یک نگاه
 چگونه با افراد مبتلا به اختلال شخصیت نمایشی برخورد کنیم؟

آیا شما شخصیت ازخودراضی (خودشیفته) دارید؟
 آشنایی با واژه خودشیفته یا نارسیس
اختلال شخصیت خودشیفته (از خود راضی)
ویژگی های رفتاری
 همه‌گیرشناسی یا میزان شیوع
سیر و پیش آگهی اختلال شخصیت خودشیفته
نظریه های گوناگون روانشناسی
 کنار آمدن با افراد از خود راضی و چند توصیه برای زندگی کردن با آنها
چند توصیه مهم 
روشهای درمان اختلال شخصیت خودشیفته
شخصیت خودشیفته را که با ۶ روش از دیده ها پنهان می شود، شناسایی کنید
چرا در یک رابطه بسیار دیر متوجه شخصیت خودشیفته فرد می‌شویم؟
شخصیت خودشیفته تنها لفاظی می‌کند تا به تصمیم‌های مشترک برسد
شخصیت خودشیفته فقط رفتارهای مراقبتی را تقلید می‌کند
شخصیت خودشیفته دروغ می‌گوید و بعد انکارکرده یا دیگری را سرزنش می‌کند
شخصیت خودشیفته هیچ چیز را رها نمی‌کند
شخصیت خودشیفته به صورت «ما در برابر آن‌ها» یا «من در برابر تو» است

آشنایی با افرادی که شخصیتی ازخود گذشته دارند
 ویژگی های رفتاری
مشخصه اصلی افراد از خود گذشته
احساسات
استرس
تشکر کردن لازم نیست
سخاوت
ملاحظه کاری
پذیرش
فروتنی
استقامت 
مشاغل مناسب برای این افراد
 همسر مناسب برای این افراد
توصیه جدی برای زندگی با افراد شخصیت از خود گذشته 
انواع تیپهای شخصیتی
اگرهمسرتان جزء این گروه شخصیتی است اینگونه با اوبرخوردکنید 

آشنایی با افرادی که شخصیت وظیفه شناس دارند؟
دنیای حقیقی
استرس
کمال طلبی
توجه به جزئیات
صرفه جویی
مشاغل مناسب برای این افراد
همسر مناسب برای این افراد
توصیه جدید برای زندگی با افراد شخصیت وظیفه شناس 
با وظیفه شناس ها چگونه کنار آییم؟
 انسان هایی با اعتماد به نفس بالا
نشانه های اعتماد به نفس بالا
آنان قضاوت نمی کنند
آنان به پیشنهادهایی که موافق نیستند به راحتی می گویند:«نه»
آنان کمتر صحبت می کنند و بیشتر گوش می دهند
با اطمینان خاطر سخن می گویند
آنان به دنبال پیروزی های کوچک هستند
آنان ورزش می کنند
آنها ترسی از کار اشتباه ندارند
 آنها ریسک می کنند
برای درخواست کمک، نگرانی ندارند

آیا شما شخصیت با اعتماد به نفس دارید؟
 ویژگی های رفتاری افرادی که شخصیت با اعتماد به نفس دارند
خویشتن
زندگی با شکوه
احساسات
هشت مشخصه اصلی افرادی که شخصیت و اعتماد به نفس دارند
 همسر مناسب برای افرادی که شخصیت با اعتماد به نفس دارند
توصیه و راهکار اساسی اشخاص با اعتماد به نفس کار 
توصیه جدی برای زندگی با افراد شخصیت با اعتماد به نفس


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

  • رضا مصطوفی

پک کامل آزمون های جذب و استخدام شامل تست های SCL90 و ایزنک .

رضا مصطوفی | چهارشنبه, ۲۱ آبان ۱۳۹۹، ۰۱:۲۱ ب.ظ
پک کامل آزمون های جذب و استخدام شامل تست های SCL90 و ایزنک

پک کامل آزمون های جذب و استخدام شامل تست های SCL90 و ایزنک

دانلود پک کامل آزمون های جذب و استخدام شامل تست های SCL90 و ایزنک

تست 
آزمون 
استخدام 
جذب 
گزینش
ُSCL90
آیزنک
دسته بندی پرسشنامه
فرمت فایل pdf
حجم فایل 564 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 10

پک کامل آزمون های جذب و استخدام شامل تست های SCL90 و ایزنک

دانلود پک کامل آزمون های جذب و استخدام شامل تست های SCL90 و ایزنک

  • رضا مصطوفی

پاورپوینت آنالیز سایت در مشهد .

رضا مصطوفی | چهارشنبه, ۲۱ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۲۴ ق.ظ
پاورپوینت آنالیز سایت در مشهد

پاورپوینت آنالیز سایت ( موقعیت سایت در شهر مشهد) در 60 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

دانلود پاورپوینت آنالیز سایت در مشهد

پاورپوینت آنالیز سایت در مشهد
آنالیز سایت در مشهد
دسته بندی معماری
فرمت فایل pptx
حجم فایل 2751 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 60

پاورپوینت آنالیز سایت ( موقعیت سایت در شهر مشهد) در 60 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

فهرست:

موقعیت سایت در شهر مشهد

معرفی سایت

دسترسی ها در مقیاس منطقه

دسترسی ها در مقیاس بلافصل

عکسهای شریانهای اصلی

ابعاد زمین

ضوابط و مشخصات

اقلیم

دید و منظر

کاربریها

الودگی صوتی

 

پاورپوینت آنالیز سایت در مشهد

جهت دریافت فایل پاورپوینت آنالیز سایت ( موقعیت سایت در شهر مشهد) لطفا آن را خریداری نمایید

دانلود پاورپوینت آنالیز سایت در مشهد

  • رضا مصطوفی
نقشه های برق ساختمان pdf (آشنائی با طراحی و اجرای نقشه های برق مسکونی)

نقشه های برق ساختمان استاندارد ها علائم نقشه های برق مقررات ملی ساختمان علائم اختصاری لوله کشی برق پلان های برق و

دانلود نقشه های برق ساختمان pdf (آشنائی با طراحی و اجرای نقشه های برق مسکونی)

برق
برق ساختمان
ساختمان
نقشه کشی برق
نقشه های برق ساختمان
دسته بندی برق
فرمت فایل pdf
حجم فایل 5025 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 184

نقشه های برق ساختمان

 

فهرست مطالب

 

  • استاندارد های موجود برای نقشه کشی
  • استاندارد های نقشه کشی در ایران ISO
  • ابعاد ترجیحی نقشه های نوع A
  • جدول عنوان نقشه
  • اطلاعات جدول عنوان نقشه
  • حاشیه و کادر نقشه
  • علائم وسط نقشه
  • تقسیم بندی نقشه های ساختمانی
  • مهمترین نقشه های اجرائی معماری
  • پلان
  • برش های عمودی
  • نما
  • نقشه های جزئیات
  • انواع نقشه های الکتریکی
  • نقشه مدار های یک خطی
  • نقشه های گسترده یا مسیر جریان
  • نقشه های چند خطی
  • نقشه خوانی برق ساختمان (روشنائی ها ، پریز ها ، سیستم اعلام حریق و توزیع های الکتریکی و ... )
  • محتوای هر نقشه برقی
  • نحوه ترسیم کادر نقشه
  • علائم نقشه های برق
  • مقررات ملی ساختمان (مبحث سیزدهم)
  • علائم اختصاری روی دستگاه های حفاظت کننده الکتریکی
  • علائم اختصاری خبر دهنده ها
  • علائم اختصاری منابع تغذیه
  • معرفی علائم پر کاربرد در برق
  • نشانه های ترسیمی برای لوله کشی برق
  • معرفی برخی از علائم استاندارد کشور هائی که کالاهایشان در ایران مورد استفاده قرار می گیرد
  • علئم اختصاری حفاظ ها یا حفاظت کننده های الکتریکی
  • طبقه بندی تجهیزات بر اساس درجه حفاظت در برابر نفوذ رطوبت و غبار
  • حفاظت بین المللی تجهیزات برقی
  • نقشه پلان ها
  • مقررات ملی ساختمان - مبحث سیزدهم
  • پرکاربرد ترین پلان های برق
  • استاندارد شدت روشنائی
  • جدول روشنائی مورد نیاز برای هر فضای یک ساختمان مسکونی
  • روش های نورپردازی
  • نحوه تقسیم چراغ ها در نورپردازی عمومی
  • نحوه پخش نور با توجه به کاربرد
  • جدول مشخصات لامپ های روشنائی پر کاربرد
  • پلان روشنائی
  • چیدمان چراغ ها و کلید های روشنائی
  • محل نصب چراغ های سقفی در اتاق های معمولی و ال شکل
  • مداربندی در نقشه پلان روشنائی
  • آدرس دهی برای سر خط
  • پریزهای برق
  • پلان پریزهای برق
  • پلان پریز های آنتن و تلفن
  • سیستم های جریان ضعیف الزامی و اختیاری
  • سیستم اعلام حریق
  • اجزای سیستم اعلام حریق
  • مقایسه شاخص های سنسور
  • و ...

 

 

 

 

 

فرمت فایل : PDF

 

حجم فایل : ۵٫۸۲ مگابایت

 

تعداد صفحات : ۱۸۴ صفحه

 

زبان : فارسی

دانلود نقشه های برق ساختمان pdf (آشنائی با طراحی و اجرای نقشه های برق مسکونی)

  • رضا مصطوفی

پروتکل درمان شناختی رفتاری اختلالات تغذیه ای به صورت راهنما محور بر اساس CBT-E
 

پروتکل درمان شناختی رفتاری اختلالات تغذیه ای به صورت راهنما محور بر اساس CBTE در 79 صفحه ورد قابل ویرایش به زبان فارسی با فرمت docx


مشخصات فایل
 

تعداد صفحات 79
حجم 1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی docx
دسته بندی پکیج های درمانی روانشناسی


توضیحات کامل
 

پروتکل درمان شناختی رفتاری اختلالات تغذیه ای به صورت راهنما محور بر اساس CBT-E در 79 صفحه ورد قابل ویرایش به زبان فارسی با فرمت docx

 

 

مشخصات فایل

 

نکته مهم : پروتکل حاضر یک پروتکل Transdiagnostic است .

نوع پروتکل : راهنما محور ( یعنی گزینش فرمولاسیون برگزاری جلسات با درمانگر است و درمانگر خود باید با توجه به ارزیابی و راهنمای موجود، جلسات را تیتر گذاری و تدوین کند ) و در مقاطعی مصاحبه ای

تعداد صفحات : 79

قابل ویرایش : بله

منابع : دارد ( به شیوه APA )

پاورقی : ندارد

قابل استفاده برای درمانگران و کسانی که آشنا به استفاده از پروتکل راهنما محورند.

تهیه کننده : وبسایت آفمَس به نشانی ofmas.ir

پشتیبانی و پاسخگویی به سوالات : 09191809834 ( لطفا فقط پیامک یا تلگرام )

نحوه دریافت این فایل : بلافاصله پس ازپرداخت آنلاین 39 هزار تومان، قادر به دانلود خواهید بود .

نگارش متن با فونت b nazanin  با اندازه 14 و فاصله خطوط 1.5

 

فهرست مطالب موجود در فایل

 

پیش گفتار
مقدمه
طبقه بندی و تشخیص
ویژگی های بالینی
بی اشتهایی عصبی
وسواس پرخوری عصبی
اختلال تغذیه ای NOS
توسعه و جریان بعدی
چشم انداز Transdiagnostic
نظریه ی شناختی-رفتاری مراقبت اختلالات تغذیه ای
پرخوری عصبی
کم اشتهایی عصبی و اختلال تغذیه ای NOS
تحقیقات درمانی
افزایش درمان شناختی-رفتاری
کلیات درمان
بیمار
درمانگر
ارزیابی بیماران و آماده سازی آن ها برای درمان
دیدار (ها) ی اولیه ی ارزیابی
نتیجه ی ارزیابی
موانع CBT-E
افسردگی بالینی
سوء مصرف مداوم مواد
بحران ها و مشکلات بزرگ زندگی
ناتوانی در دنبال کردن درمان
عدم موفقیت CBT-E در گذشته
طول درمان
پیاده سازی CBT-E
پروتکل درمانی
مراحل درمان
مرحله 1
سازماندهی خودمراقبتی در زمان واقعی
سازماندهی توزین هفتگی
آموزش بیمار درباره ی مشکلات تغذیه
ایجاد " تغذیه ی منظم "
سه مشکل رایج در هنگامی که به بیماران کمک می شود این الگوی تغذیه را بپذیرند.
مشارکت سایر افراد مهم
مرحله ی 2
ایجاد یک ارزیابی مشترک از پیشرفت
طراحی مرحله ی 3
مرحله ی 3
پنج عنصر اصلی این جنبه از درمان
شناسایی ارزیابی بیش از حد و عواقب آن
گسترش حوزه های نادیده گرفتن خود – ارزیابی
بررسی و نظارت بدنی و پرهیز از آن
تشخیص فرم های غیر معمول از بررسی بدنی
تشخیص فرم های مراقبتی بیشتر برای بررسی بدنی
تشخیص " احساس چاق شدن "
مراحل تشخیص احساس چاق شدن
کاوش اولیه از ارزیابی بیش از حد
مشخص سازی رژیم غذایی
 عوارض جانبی
انواع مکانیزم های مختلفی که ممکن است بیمار با آن درگیر باشد
مرحله ی 4
کاهش خظر ابتلا به بیماری در آینده
به حداقل رساندن خطر عود
درمان پایانی
ایجاد بررسی پس از درمان
نکته های نهایی

منابع

 

توضیح در مورد شیوه توضیحات پروتکل و مبنای آن

 

درمان های راهنما محور به معالجان اجازه می دهد تا به گونه های متنوعی درمان را شخصی سازی کنند؛ شامل گسترش یک برنامه درمانی برای بیماران در مدل درمان کلی و ارزیابی جلسه به جلسه ( بر پایه ی خود مراقبتی ) برای تخمین زمان و اهداف مشارکت است. با این وجود، چالش این است که انعطاف پذیری بیشتری در فرمولاسیون درمان راهنما محور ایجاد شود که قابلیت بررسی بیماران به شیوه ای شخصی و منعطف را می دهد. امید ما این است که CBT-E یک گام جلوتر در این رویکرد است. محدودیت اصلی برخی از درمان های راهنما محور این است که درمان معمولا توسط تشخیص DSM-IV بیمار انجام می شود. این ناهمگونی را که در بیشتر دسته بندی های DSM وجود دارد نادیده می گیرد در مقابل، CBT-E از یک Transdiagnostic مشتق شده است و فرم دقیق آن به یک فرمولاسیون انفرادی تری نسبت به DSM-IV وابسته است. بنابراین، از آن جایی که درمان در آنالیز رایج تر است، یک ویژگی رفتار درمانی هم از درمان تجربی برای پرخوری عصبی مشتق شده است. یک چالش کلی در تأکید بر انعطاف پذیری بیشتر درمان، انعطاف پذیری بالینی است با مدل ساخته شده و خاص درمان راهنما محور. CBT-E برای رسیدن به این هدف با شناسایی مکانیزم هایی که اختلالات تغذیه ی بیماران خاص را حفظ می کند تلاش می کند و سپس آن ها را با شیوه ای درمانی مبتنی بر سند ( شواهد )مورد هدف قرار می دهد.

 

 

توضیح در مورد پروتکل، گروه سنی و وزنی قابل استفاده :

 

CBT-E یک درمان برای بیمارانی با یک مشکل تغذیه ای با شدت بالینی است ( یعنی اختلال ماندگار است و به طور قابل توجهی با عملکرد روانی اجتماعی یا سلامتی فیزیکی اش مرتبط است). نسخه ی بزرگسالان درمان برای بیماران 18 سال به بالا طراحی شده است. این به طور یکسان برای مردان و زنان مناسب است. از آن جایی که یک درمان مبتنی بر سرپایی بودن بیمار است، این ضروری است که برای بیمار امنیت وجود دارد که به این طریق، به لحاظ فیزیکی و روانشناسی مدیریت کند. در عمل این بدان معناست که وضعیت فیزیکی بیمار باید پایدار باشد و او نباید در معرض خودکشی باشد. درمان با بیماران در شدت طیف وزنی استفاده نشده است بلکه برای بیمارانی با BMI بین 15 و 40 طراحی شده است. اگرچه بعضی بیماران با BMI زیر 15 می توانند با CBT-E مدیریت شوند، این بهترین روش برای درمانگران با تجربه است. بیماران با یک BMI بالای 40 دارای نیازهای خاص درمانی هستند و ممکن است نامزد جراحی چاقی باشند.

 

 

نکات مهم و حقوقی پیش از خرید حقوقی :

 

این فایل توسط تیم آفمَس تهیه شده و فقط و فقط خریدار این فایل مجاز به استفاده از آن در تحقیق یا درمان خود است.


شما حق ندارید این فایل را برای فرد دیگری ارسال کنید.


هرگونه فروش اینترنتی و یا دستی این فایل حرام بوده و عقوبت اخروی و پیگیری قضایی خواهد داشت. زیرا ماه ها برای تهیه آن زحمت کشیده شده است. در صورت عدم رعایت ، بخش حقوقی آفمَس از شما شکایت خواهد کرد.


از پرینت کردن این فایل در کافی نت ها خودداری کنید .
 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

  • رضا مصطوفی

بررسی دروغ در دین‏دارى .

رضا مصطوفی | چهارشنبه, ۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۳۳ ب.ظ
بررسی دروغ در دین‏دارى

دروغ در فضایل اخلاقى در کمالات روحى سه جور دروغ تصور مى‏شود یکى آن است که دروغ گو مى‏داند که فاقد فضیلت است و به دروغ، ادعاى داشتن‏فضیلت دارد مى‏داند که عاطفه ندارد، ولى ادعاى عاطفه مى‏کند

دانلود بررسی دروغ در دین‏دارى

بررسی دروغ در دین‏دارى
معرفى امام حسین‏ علیه السلام
دروغ در بیم و امید
دسته بندی معارف اسلامی
فرمت فایل doc
حجم فایل 16 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 20

دروغ در دین‏دارى 

 

دروغ در فضایل اخلاقى

در کمالات روحى سه جور دروغ تصور مى‏شود:

یکى آن است که دروغ گو مى‏داند که فاقد فضیلت است و به دروغ، ادعاى داشتن‏فضیلت دارد; مى‏داند که عاطفه ندارد، ولى ادعاى عاطفه مى‏کند.

دیگر آن که حقیقت فضیلت را به درستى ندانسته و در تشخیص مصداق، اشتباه‏مى‏کند و دعوى داشتن فضیلت دارد. حسود است و به شخصیتى حسد مى‏ورزد، ولى‏حسادت خود را تنفر از ریا کارى و عوام فریبى مى‏پندارد.

سوم آن که حقیقت فضیلت را به خوبى مى‏داند و خودش هم فاقد آن است، ولى‏زیادى خود خواهى و شدت خود پسندى موجب مى‏شود که خود را داراى آن‏فضیلت‏بداند. او اگر وجدان خود را حاکم قرار دهد، پى مى‏برد که داراى آن فضیلت‏نمى‏باشد، ولى چیزى که در میان افراد خود پسند یافت نمى‏شود وجدان مى‏باشد وبس; خود خواهى راه حقیقت و سعادت را بر این دسته بسته است.

معمولا خود پسندى، بیش‏تر در کسانى یافت مى‏شود که تا حدى در موقعیتى که‏دارند موفقیتى به دست آورده باشند، هر چند آن موفقیت، کوچک باشد و خودشان‏هم در پیدایش آن، چندان سهیم نباشند، بلکه آن را اوضاع و احوال خانوادگى یا محلى‏ایجاد کرده باشد.

دروغ در ایمان

عرب‏هایى به حضور رسول خداصلى الله علیه وآله شرفیاب مى‏شدند و ادعاى ایمان مى‏کردند.آن‏ها یا حقیقت ایمان را نمى‏دانستند و یا اگر مى‏دانستند، خود پسندى، آن‏ها را دچاراشتباه کرده بود و چنین مى‏پنداشتند که ایمان دارند. خداى در قرآن ادعاى آنان راتکذیب مى‏کند و از طریق پیامبرش مخاطبشان قرار داده و مى‏گوید: هنوز ایمان دردل‏هاى شما داخل نشده است:

قالت الاعراب آمنا، قل لم تؤمنوا و لکن قولوا اسلمنا، و لما یدخل الایمان فى‏قلوبکم.

سپس قرآن معناى ایمان را بیان مى‏کند:

«انما المؤمنون الذین آمنوا بالله و رسوله ثم لم یرتابوا و جاهدوا باموالهم وانفسهم فى سبیل الله اولئک هم الصادقون; .

مردم با ایمان کسانى هستند که به خداى و پیامبرش ایمان آوردند و به دیگران گمان بدنبردند و با مال و جانشان در راه خدا جهاد کردند; آن‏ها راست گو مى‏باشند و بس.

یعنى اگر این گونه مردم، ادعاى ایمان کنند، راست مى‏گویند، چون حقیقت ایمان‏را واجدند و از این سعادت برخوردار و گرنه عرب بیابانى را که کارش دزدى ویغماگرى بوده، با ایمان چه‏کار. از این که قرآن معناى ایمان را بیان کرده، ممکن است‏استفاده بشود که دروغ عرب‏ها در ایمان، بر اثر ندانستن ماهیت ایمان بوده است.

دروغ با خدا

کسى که نماز مى‏خواند، در سوره حمد، خداى بزرگ را مخاطب قرار داده ومى‏گوید: فقط تو را عبادت مى‏کنم. اگر این سخن را به راستى بگوید، خوشا به حالش‏که به عالى‏ترین مقام رسیده است، ولى بدبختانه بسیارى از ما مسلمان‏ها چنین‏نیستیم، خدا را عبادت نمى‏کنیم، بلکه دنیا را عبادت مى‏کنیم، آن وقت‏به خداى بزرگ‏مى‏گوییم: تو را عبادت مى‏کنیم. گاهى نیز در عبادت‏هاى ناچیزمان براى خدا شریک‏قائل مى‏شویم، ولى به حضرتش عرض مى‏کنیم: فقط تو را عبادت مى‏کنیم نه کس دگررا. بسیارى از مسلمانان در حال نماز متوجه خدا نیستند، دل در جاى دیگر دارند، ولى‏با زبان به خدا مى‏گویند: فقط تو را عبادت مى‏کنیم.

براى رسیدن به منظورى به هزاران در مى‏زنیم، حتى براى نوکرى بیگانگان آماده‏مى‏شویم، به زشت‏ترین عمل‏ها تن در مى‏دهیم، از شرافت، مردانگى، عفت، بلکه ازناموس خود، براى رسیدن به پشیزى یا به مقامى صرف نظر مى‏کنیم،آن وقت در حال‏نماز به خداى مى‏گوییم: فقط از تو کمک مى‏خواهیم.

دروغ در بیم و امید

یکى از صفات مسلمانى آن است که مسلمان همیشه به رحمت الهى امیدوار باشدو در عین حال از غضب حضرتش بیمناک.

امیدوارى کار دل است و اثرش از رفتار و کردار ظاهر مى‏گردد; کسى که اثرى ازامید در گفتار و رفتارش نیست، نبایستى به دروغ ادعاى امید کند. بیمناک بودن نیز ازصفات دل است که از رنگ چهره و خصوصیات احوال، آشکار مى‏گردد. کسى که ازغضب خداى بزرگ بترسد، چگونه جرات مى‏کند که به محرمات الهى و کارهاى ناروانزدیک شود؟ امیر المؤمنین‏علیه السلام پیوسته مى‏فرمود:

«از دروغ بپرهیزید! هر کسى امیدوار باشد در پى امید، روان است و هر کسى که‏هراسان باشد از آن چه مى‏ترسد گریزان خواهد بود.»

در شیعه بودن

یک پنجم مسلمانان جهان را شیعه على مى‏گویند. شیعیان در کشورهاى مختلف‏اسلامى، پراکنده هستند و محکوم قدرت‏هاى کشورها هستند. شیعیان ایران چند صدسال بود که از خود حکومتى نداشتند و در زیر سلطه اهل سنت‏بودند. همه چیز از آن‏سنیان بود و شیعیان فاقد همه چیز بودند و بدین حال روزگارانى را در محدودیت‏مى‏گذراندند، ولى در حدود چهار صد سال است (از زمان شاه اسماعیل صفوى که‏حکومت ایران در دست‏شیعه قرار گرفت) آن‏ها توانستند مراسم دینى خود را به‏آزادى انجام دهند.

از آن موقع کشور ایران، به نام کشور شیعه خوانده شد و ملت ایران را ملت‏شیعه‏نامیدند. در میان عرب‏هاى سنى مذهب، هر وقت‏بگویند عجمى، یعنى شیعى; حال‏آیا واقعا چنین است و ما ایرانى‏ها حقیقتا شیعه هستیم و در این ادعا راست گوبه شمار مى‏آییم یا نه؟

بهتر آن است که پاسخ این پرسش را نداده و ببینیم گذشتگان ما هنگامى که درحضور اولیاى خدا این ادعا را مى‏کردند، با چه وضعى رو به رو مى‏شدند و چه‏مى‏شنیدند; اینک چند نمونه:

معرفى رسول خداصلى الله علیه وآله از شیعه

مردى خدمت رسول خداصلى الله علیه وآله عرض کرد: فلان کس به ناموس همسایه‏اش‏نگاه مى‏کند و اگر موقعیتى براى او دست دهد، از عمل ناروا هم هراسى‏ندارد.

پیغمبر اسلام در خشم شد وامر به احضار او کرد. شخصى که در حضور مقدسش‏حاضر بود، عرض کرد: او از شیعیان شماست و به دوستى حضرتت و برادرت على‏افتخار دارد و از دشمنان شما متنفر و بیزار است. پیغمبر اسلام فرمود:

مگو که او از شیعیان ماست، زیرا دروغ است. شیعه ما کسى است که به‏دنبال ما بیاید و از ما پیروى کند و این که در مورد این مرد گفته شد، کار مانیست.

 

معرفى امام مجتبى‏علیه السلام

مردى خدمت نور دیده رسول خداصلى الله علیه وآله شرفیاب شد و عرض کرد: من از شیعیان‏شما هستم.

امام دوم، حضرت مجتبى‏علیه السلام به وى فرمود: اگر مطیع اوامر و نواهى ما هستى،راست گفتى و اگر غیر از این باشى، بر گناهان خویش افزوده‏اى. هیچ وقت مقامى‏عالیى را که دارا نیستى، ادعا مکن و مگوى از شیعیان شمایم، ولى بگوى از دوستان‏شمایم و دشمن دشمن‏هاى شما هستم.

معرفى امام حسین‏علیه السلام

دیگرى به حضور سید الشهداعلیه السلام عرض کرد: یابن رسول الله! من از شیعیان‏شمایم.

امام سوم فرمود: از خداى بترس و ادعایى مکن که خداى به تو بگوید: دروغ‏مى‏گویى. شیعیان ما کسانى هستند که دل‏هاى آن‏ها از هر آلودگى و زنگ و دغل پاکیزه‏مى‏باشد، ولى بگوى: من از دوستان شما هستم. (3) .

دانلود بررسی دروغ در دین‏دارى

  • رضا مصطوفی